Gondoltur

Kontakt os og forkæl en, du elsker, med en unik oplevelse i Københavns Havn.

Overvejer du at fri?,  gør det i Københavns havn på verdens mest romantiske båd. Måske ønsker I at markere en mærkedag på vandet væk fra byens larm. Måske skal i giftes og vil have en unik  transportmulighed fra kirke til restaurant. Der er mange muligheder, og jeg skræddersyr gerne en tur til jer. Ring og få et tilbud på netop den tur, I ønsker jer!

En tur i det gamle København kan starte ved Trangraven nær Operaen, gå ad Christianshavns Kanal, forbi Den Sorte Diamant, ind i Frederiksholms kanal, hvor I sejler forbi de kongelige stalde, Thorvaldsens Museum, Christiansborg, Børsen og Holmens Kirke, før turens sidste del går forbi Nyhavn, Skuespilhuset og Operaen, inden I er tilbage ved Trangraven.

Turen er for to personer; varer ca. 60 minutter og koster 1000,- kr. Under turen vil der bliver serveret en lille forfriskning.

Alle priser er inklusiv moms.

Bemærk:

  • Alle passagerer skal inden sejladsen sætte sig ind i sikkerhedsinstruks i forbindelse med gondolsejlads, der bl.a. foreskriver, at børn under 15 år skal bære redningsvest.
  • Jeg ikke sælger ture på mindre end 60 min.
  • Gondolen kan medbringe op til 4 passagerer.
  • Betaling: Det fulde beløb skal betales ved bestilling af turen.  og  jeg tager ikke imod betalingskort. du kan indbetale det til:
    Reg: 3109, Kontonummer: 33 36 18 55 21
  • Aflysning: Hvis vejret ikke tillader en tur med gondol, eller af helbredsmæssige grunde, forbeholder jeg mig retten til at aflyse turen. I dette tilfælde kan man uden beregning reservere en ny tur.
  • Mit CVR nr. er 76 29 07 17

Hvis du ønsker at bruge gondolen i forbindelse med din virksomhed, er du velkommen til at kontakt mig. Jeg finder selvfølgelig gerne en god pris til dig og dit behov.